M.Kasım Gülpınar'ın tavrı ne olacak?

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve AK Parti MKYK üyesi M. Kasım Gülpınar, partisinden istifa ettiği ve başka bir partiden aday olacağı iddiaları ile ilgili olarak Salı günü açıklama yapması bekleniyor.

M.Kasım Gülpınar'ın tavrı ne olacak?
22 Ocak 2024 - 17:04
AK Parti 24-25-26-27. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili yeni dönemde ise AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve AK Parti MKYK üyesi M. Kasım Gülpınar'ın AK Parti'deki tüm görevlerinden istifa ettiği iddia edildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılması öngörülen yerel seçimlerde AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ismi geçen Gülpınar, aday olmayı düşünmediğini ama aday olması ile ilgili halk arasında beklenti olduğunu dile getirmişti.

Yerel seçim sürecinde yürütülen algılar ile ilgili açıklama yapan Gülpınar'ın danışmanı, "Yerel seçim sürecinden beridir yapılan yalan, yanlış ve Aslı astarı olmayan algılara son verilmelidir. Bu bağlamda M. Kasım Gülpınar sürecin başından beridir lehte, aleyhte genel merkeze tek bir isim vermemiş olup tek bir görüş beyan etmiştir: Sn. Gülpınar bu seçim sürecinde kendine yakışır bir kararlılıkla Genel Merkeze şu görüşü beyan etmiş ve görüşü değişmemiştir. Halkın istediği isim yani halkın iradesi tecelli etmelidir ve bu görüşünde de zerre sapma yoktur." ifadelerini kullanmıştı.

18 Ocak 2023 tarihinde Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Zeynel Abidin Beyazgül olarak açıklanmasının ardından Gülpınar'ın tepkisi merak ediliyordu.

"İddialarla ilgili açıklama yapacak"


Gülpınar'ın noter kanalıyla istifa ettiği ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ile görüştüğü iddia edildi.

Gülpınar'ın söz konusu iddialarla ilgili olarak Salı günü bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1276 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti