Mahalle Muhtarı Büyükşehir Belediyesine seslendi

Siverek Yenişehir Mahallesi Muhtarı Sefer Yağma, Bahri Karakeçili Caddesi üzerinde tümsek olmadığından sürücülerin aşırı hız yaparak kazalara neden olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ne seslendi.

Mahalle Muhtarı Büyükşehir Belediyesine seslendi
05 Ekim 2023 - 14:35

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Bahri Karakeçili Caddesi'nde trafik denetimlerinin yetersiz olmasından dolayı sürücülerin yolda aşırı hız yaptıkları ileri sürüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yolda yapılan plastik kasisler zaman deforme olmasından dolayı kırıldı.

Söz konusu yolda okullar ve dershane olduğunu belirten Yenişehir Mahallesi Muhtarı Sefer Yağma yolda ivedi bir şekilde hız kesici asfalt kasis yapılmasını istedi.

Yağma, elektrik şirketi tarafından yapılan kazı çalışmaların dolayı da yolun zarar gördüğünü savundu.



Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Mahalle Muhtarı Sefer Yağma, "Caddede tümsek olmadığından dolayı araçlar hız sınırını aşıyorlar. Bu sebeple şimdiye kadar bu yolda birçok kaza meydana geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bu yolda tümsek yapılması için dilekçe verdim. Komisyon değerlendirme yaparak bu yolda tümsek yapılmasını uygun görmedi. Acil bir şekilde bu yolda kasis yapılmasını istiyoruz. Ayrıca yapılan kasis plastikten değil, asfalttan yapılsın. Plastik kasisler zamanla deforme oluyor." dedi.

GAPGündemi
Bu haber 792 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım