Mardin'deki kazada can kaybı 16'ya yükseldi

Mardin'in Derik ilçesinde tır ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka tır çarptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 8’i ağır olmak üzere 29 kişinin yaralandığını açıkladı.

Mardin'deki kazada can kaybı 16'ya yükseldi
20 Ağustos 2022 - 22:25

Derik ilçesinde freni arızalanan bir tır araçlara çarptı. Olay yerinde toplanan kalabalığa başka bir tır daha çarptı. Kazalarda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtildi.

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara da arkadan gelen başka bir tır çarptı.

Mardin'deki kazada aralarında çocukların da bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 8'i ağır 29 kişinin yaralandığını belirtti.

Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İkinci bir trafik kazası haberiyle daha sarsıldık. Mardin’in Derik ilçesi üç yol mevkiinde freni patlayan tırın kalabalığın arasına girmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 8’i ağır olmak üzere 29 kişi yaralandı." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haber 673 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım