Mehmet Altıntas'ın vefatı ile ilgili taziye mesajları

Fırat Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden Siverek Şehit Ali Öztürk Lise Müdürü Mehmet Altıntaş’ın vefatı ile ilgili yayımlanan taziye mesajları…

Mehmet Altıntas'ın vefatı ile ilgili taziye mesajları
19 Eylül 2022 - 10:37
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Siverek ilçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Siverek Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek Şehit Ali Öztürk Lise Müdürü Mehmet Altıntas'ın vefatı ile ilgili mesaj yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, "Bir üzücü haber daha aldık bugün… Hemşehrimiz, Siverek Şehit Ali Öztürk Lise Müdürümüz Mehmet Altıntaş’ın vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiamıza baş sağlığı dilerim.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak: Eğitim Camiamızın başı sağ olsun

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak mesajında, "Eğitim camiamızın başı sağ olsun. Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Altıntas’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içinde öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Meslektaşlarımızın başı sağ olsun

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hesabından yapılan paylaşımda, "İlçemiz Şehit Ali Öztürk okul müdürümüz Mehmet Ali Altıntas Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Acılı ailesi başta olmak üzere, meslektaşlarımızın başı sağ olsun."
Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Aslanparçası: Suda boğulan şehittir

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Her Zaman ki mütebessim çehresi ve naif kişiliği ile hatırlayacağımız kıymetli dost, güzel insan Mehmet Altıntas kardeşimiz dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Efendimiz'in (SAV), 'Suda boğulan şehittir' muştusuyla teselli buluyoruz. Kardeşimize Cenab-ı Erhamurrahimin'den rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz." dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 1241 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem