Mehmet Kuş: Eyyübiye'yi İnşa ve İhya Etmeye Devam Edeceğiz

Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de, beş yıllık görev süresi boyunca şehrin kaderini değiştirecek projelere imza atarak AK Parti’den yeniden aday gösterilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ilçe merkezi ve kırsaldan destek yağıyor.

Mehmet Kuş: Eyyübiye'yi İnşa ve İhya Etmeye Devam Edeceğiz
27 Şubat 2024 - 12:47

 

Akçakale yolu üzerindeki seçim irtibat ofisine gelerek, desteklerini bildiren Eyyübiyelileri tek tek ağırlayan Başkan Mehmet Kuş, her bir vatandaşla ayrı ayrı ilgilenerek sohbet edip, ilçede gerçekleşen ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunuyor.

Hizmet ve yatırımda dolu dolu geçen beş yılı, Eyyübiye’de yaşayan her kesimin desteğini alarak geçirdiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Aziz Eyyübiyeli kardeşlerim bizlere güvendiler, ezici bir çoğunlukla 2019 seçimlerinde göreve getirdiler. Hamdolsun biz de yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Ne söz verdiysek layıkıyla yerine getirdik. Doğalgazdan kentsel dönüşüme, yeni Eyyübiye’den yeşil alanlara, gençlik merkezlerinden sera kent ve fabrikaya kadar tüm sözlerimizi birer birer gerçekleştirdik. Hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadık. Ortaya koyduğumuz birlikte yönetim anlayışı, eser ve hizmet siyaseti sayesinde halkımızın yanında olduk. Eser ve hizmetlerimizle hayatlarına dokunduğumuz Eyyübiyeliler, desteklerini yeniden ifade ediyor, el ele, omuz omuza bizimle birlikte olduklarını gösteriyorlar. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhuyla 31 Mart seçimlerinden yine rekor bir oyla çıkacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Türkiye Yüzyılı’nın şehri Eyyübiye’yi inşa ve ihya etmeye devam edeceğiz” diyerek, misafirlerine teşekkür etti.


Bu haber 123 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti