Milletvekili Adayı Yetim, esnafın sorunlarını dinledi

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde İYİ Partiden Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Şireciler ve Fıstıkçılar Halini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Yetim, esnafın sorunlarını dinledi
15 Nisan 2023 - 12:49


Seçim çalışmalarına aralıksız ve ara vermeden devam eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, gittiği her yerde hem esnaf hem de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, bugün sabah erken saatlerde Şanlıurfa Fıstıkçılar ve Şire Halini ziyaret ederek burada bulunan 100’e yakın esnafı ziyaret edip tek tek sohbet edip seçimlerde destek istedi.

Milletvekili Adayı Emin Yetim, 14 Mayıs sabahına kadar kapı kapı, sokak sokak ve cadde cadde gezerek sıkmadık el, girmediğimiz gönül kalmayacak şekilde çalıştıklarını ifade ederek artık yoksulluk bu milletin kaderi olmamalı dedi.

İYİ Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, esnaflıktan gelen birisi olduğunu ifade ederek, eğer bugün kıymayı 300 liradan, peyniri 200 liradan, sütü 40 liradan, yumurtayı 3 liradan alıyorsak, Bu hayat pahalılığı ekonomiyi liyakatsiz kadrolara teslim eden anlayışın sonucudur. 

Bu yoksulluk ve hayat pahalılığı artık bizim kaderimiz değil. Aklı ve bilimi kendimize rehber edinerek, liyakatli kadrolarla bütün bu sorunları çözeceğiz inşallah” açıklamasını yaptı.

Bu haber 1129 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu