Milli Eğitim Bakanı Özer Şanlıurfa'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bu sabah Şanlıurfa'ya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Özer Şanlıurfa'da
05 Ocak 2022 - 11:30

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa GAP Havaalanı'nda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt tarafından karşılandı.

Şanlıurfa Valiliği'ne geçen Bakan Özer, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu.  Okullardaki son durumu değerlendiren Bakan Özer, "Şu an için okullarımızda önlemlerimizi değiştireceğimiz, yeni önlemlere başvuracağımız herhangi bir alarm durumu söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'daki eğitim durumuna vurgu yapan Bakan Özer, "Bugün Şanlıurfa'dayız. Şanlıurfa'mızın eğitim kalitesini nasıl artırabiliriz, süreçleri nasıl iyileştirebiliriz, yatırımlarımızı nasıl zenginleştirebiliriz? Bu konuları valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürlerimiz ile birlikte değerlendirme imkanımız olacak. Şanlıurfa için ciddi yatırımlarımız var. Bugün de çok daha büyük boyuttaki yatırımlarla Şanlıurfa'mızın eğitim ihtiyaçlarını karşılama imkanlarımız olacak." şeklinde konuştu.

Bakan Özer, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda "İl Eğitim Değerlendirme" toplantısına katıldı.

Bakan Özer, öğleden sonra ise Halilurrahman Ortaokulu, Dr. Cavit Özyeğin İlk/Ortaokulu, Şanlıurfa Fen Lisesi ve GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret edecek. (İLKHA)

 
Bu haber 996 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması