Mustafa Hakkı Bucak, Cumhurbaşkanı seçiminde kimi destekleyecek?
14 Mayıs Seçimlerine bağımsız aday olarak giren Mustafa Hakkı Bucak, 28 Mayıs İkinci Tur Cumhurbaşkanı seçimde Cumhur İttifakini destekleyeceğini açıkladı.

Editör: Siverek Gençlik
26 Mayıs 2023 - 18:56

Mustafa Hakkı Bucak, 28 Mayıs İkinci Tur Cumhurbaşkanı seçimde Cumhur İttifakini destekleyeceğini açıkladı. Bucak, seçim sürecinde çalışmaları ile halkın takdirini kazanmıştı.
Siverek'te geniş bir kitlesi olan Bucak'ın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararının ardından Siverek'te Cumhur İttifaknin rekor oy alacağı tahmin ediliyor.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine bağımsız olarak katılan Mustafa Hakkı Bucak, 21 bin 239 oy alarak milletvekili almıştı.
Fatih Bucak, Cumhur İttifakına desteğini sürdürecek
14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Bucak, 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.
GAPGundemi
- Siverek'te rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
- HÜDA PAR'dan Sırrı Süreyya Önder'e geçmiş olsun ziyareti
- Siverek'te yaralı leyleğe şefkat eli
- Gençlerden vefa örneği: Mezra İlkokulu gönüllü ellerle yenilendi
- Karacadağ'da çeltik bereketi: Devlet desteğiyle topraklar yeşerecek!
- Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi bölge ikincisi oldu
- Kudüs Sevdalısı Şehit Hasan Saklanan, Şanlıurfa'da anıldı!
- Elazığ merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem: Siverek'te de hissedildi!
- Siverek Belediyespor son 4 maçında 28 gol attı!
- Siverek Belediyespor 7- 1 Aksaray Gençlik Spor
- Şanlıurfa'dan Dünya Çapında Gurur Veren Başarı: Pixel Team Bronz Madalya ile Döndü
- Urfalı Kudüs Şehidi Hasan Saklanan kabri başında yad edilecek!
FACEBOOK YORUMLAR