Osman Gazi Hanımlar Konağı açıldı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği Hanımlar Konağının ikincisi, Osman Gazi Mahallesine kazandırıldı. Kadınlara vakit geçirecekleri ortam sunulan Hanımlar Konağında fitness salonu, mobilya boyama, dikiş-nakış ve trikotaj atölyesi yer alıyor.

Editör: Siverek Gençlik
01 Haziran 2023 - 10:13
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği Hanımlar Konağının ikincisi için çalışmalar hummalı bir şekilde tamamlandı. Kadınlara vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanı sunulan Hanımlar Konağı, Osmangazi Mahallesinde hizmete sunuldu. Bölgenin ihtiyacı olan ve kadınların talebi yönünde çalışmaların hızla tamamlandığı Hanımlar Konağında; kadınların spor yapmalarının ve sağlıklı yaşam ipuçlarını öğrenmelerinin hedeflendiği fitness salonu, meslek öğrenerek aile ekonomilerine katkı sağlayacak ve el emeklerini sergileyecekleri ahşap boyama atölyesi, dikiş-nakış atölyesi ve trikotaj atölyesi ile kursiyerlerin vakit geçirecekleri kafeterya yer alıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan bu kurslarda ise uzman eğitmenler eşliğinde gelen kursiyerlere eğitimler veriliyor.
KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Müdürlük tarafından yapılan açıklamada; bölgedeki kadınların yoğun ilgi gösterdiği kurslar için kayıtların devam ettiği ve kayıt oluşturmak isteyen kursiyerlerin ise Hanımlar Konağına başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi.
Bu haber 388 defa okunmuştur.
-
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
-
Siverek'te silahlı saldırı: 1 ölü
-
Gülpınar, Kaymakam Aydemir'i ziyaret etti
-
Siverek'te elektrik hatlarını yer altına alma çalışması eziyete dönüştü
-
Siverek'te elektrik olmayınca esnaf işyerlerini açamadı
-
Kutlama amacıyla havaya sıkılan kurşun bir can daha aldı
-
Takoran Festivali düzenlenen finalle tamamlandı
-
Festivalde etkinlikler gecede devam etti
-
Siverek'te 3. Uluslararası 5. Geleneksel Takoran festivali devam ediyor
-
Murat Aymaz'ı vefatının 3'üncü yıl dönümünde hayırla anıyoruz
-
Siverek Güney Mahallesi Muhtarı hayatını kaybetti
-
Kahramanmaraş'ta 4,6 büyüklüğünde deprem
FACEBOOK YORUMLAR