Özaslan'dan Akçakale çıkarması

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, seçim çalışmaları kapsamında Akçakale İlçesinde esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret etti.

Özaslan'dan Akçakale çıkarması
25 Ocak 2024 - 19:31
 
 
Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Özaslan ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 
İlçe ziyaretlerine devam eden Özaslan, esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra Akçakale ilçesindeki kanaat önderlerini ziyaret etti.
 
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Emin Özaslan, Akçakale ilçesinde bir takım temaslarda bulundu.
 
Seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, il ve ilçe teşkilatıyla esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret ederek, 31 Mart Belediye seçimleri için destek istedi.
 
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yapılan esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan'a Akçakale İlçe Başkanı Halil Aydın, il ve ilçe yönetiminden heyetler eşlik etti.
 
Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Özaslan, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip 31 Mart'ta yapılacak olan Belediye seçimleri için destek talebinde bulundu. 
 
Akçakale'deki kanaat önderleriyle bir araya gelen Özaslan, seçim çalışmaları kapsamında öneri ve görüşlerini dinleyerek istişarede bulundu.
Bu haber 859 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti