Özaslan: Kazanırsak ilk işimiz kırsaldaki altyapı çalışması olacak

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan, seçimden sonra yönetimi devraldıklarında yapacakları ilk işlerden birisinin kırsalda altyapı çalışması başlatmak olduğunu söyledi.

Özaslan: Kazanırsak ilk işimiz kırsaldaki altyapı çalışması olacak
01 Mart 2024 - 18:00
HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Özaslan, seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Haliliye Belediye Başkan adayı Yakup Esmer ile birlikte, Haliliye ilçesine bağlı Yeniköy Güneş Mezrasına ziyarette bulundu.

Özaslan'a yakın ilgi gösteren mahalle sakinleri, mahallelerindeki altyapı eksikliği, içme suyu, kanalizasyon sorunu ve elektrik kesintileri nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirterek Özaslan’dan seslerini duyurulmasını istedi.


Yapılan incelemelerin ardından değerlendirme bulunan Özaslan, “Buradaki duruma bakıldığı zaman bir belediye için gerçekten ayıp görüntüler var. Burası şehre uzaklık sadece 5 km. Köyün hemen dibinde ana yoldan içme suyu geçiyor ama buradaki kardeşlerimize bu içme suyu dağıtılmamış, şebeke çekilmemiş. Zaten kanalizasyon da yok. Hem halı yıkamadan hem de evlerden gelen kanalizasyon sürekli dolup taştığı için fosseptik çukurlarından taşan su direk dışarı akıyor. Bu küçük çocuklar tehlikeyle karşı karşıya kalıyorlar. Sürekli hastalıkla yüzleşiyorlar. Bu da bir belediye için büyük bir ayıptır. Halı yıkamadan sular geliyor, kimyasal sular geliyor tarlaya karışıyor tarladaki verimini etkiliyor.

Bir belediye için aslında oldukça basit bir iş fakat umursamaz tavırlar sergiledikleri için yıllardır buradaki kardeşlerimiz hizmet bekliyorlar. Ben Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak diyorum ki; yarın seçimden sonra yönetimi devir alır almaz bizim İlk yapacağımız işlerden birisi de kırsalda altyapı çalışması başlatmaktır." dedi.

 
Bu haber 212 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti