Özaslan: Pazar günü herkes susacak sadece halk konuşacak

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili adaylara ve seçmenlere seslendi.

Özaslan: Pazar günü herkes susacak sadece halk konuşacak
12 Mayıs 2023 - 11:43
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için sağduyu çağrısı yaptı.

Özaslan, "İlk önce seçime giren siyasi partilere ve milletvekili adaylarına sesleniyoruz. Diyoruz ki; Unutulmamalı ki ülke seçime gidiyor, savaşa değil! O yüzden, özellikle seçim günü bütün milletvekili adayları ve siyasi partilerin yöneticileri kullanacağı dil ve üsluba çok dikkat etmelidirler ve sergileyecekleri davranışlara, tavırlara da çok dikkat etmelidirler. Toplumu asla germemeli, toplumu kutuplaştırmamalı ve sükûnet içerisinde, huzur içerisinde bir seçim geçirmek için herkes elinden geleni ortaya koymalı. Çünkü insan hayatı her şeyden daha değerlidir. Bir oy için lütfen, bir insanın dahi kalbini kırmayalım." ifadelerini kullandı.

"Sandık başına gittiğimizde duygularımızla hareket etmeyelim, aklımızla ve vicdanımızla hareket edelim"

Sandık başına gidecek seçmenlere de seslenen Özaslan, "Gelin bu seçimde ülkenin geçmiş yüzyıldaki kayıplarını, bu önümüzdeki ikinci yüzyılda kazanca çevirmek ve Türkiye'yi daha iyi noktalara götürebilmek, gelişimi daha da hızlandırabilmek için bu seçimde öyle bir tercih yapalım ki, bu ülkeye daha fazla katkı sunacak ve daha büyük kazanımlar elde edecek olan yöneticilere oylarımızı verelim. Sandık başına gittiğimizde duygularımızla hareket etmeyelim, aklımızla ve vicdanımızla hareket edelim. Ülkenin bugüne kadar gelmiş olduğu noktayı ve bundan sonra gelecek olan bütün noktayı göz önünde bulunduralım ve öylece tercih edelim. Ben eminim ki Şanlıurfa halkı önceden kararını zaten vermiştir. Kararı da oldukça nettir. Sandık başına herkes gidecek ve herkes aklıyla ve vicdanıyla hareket edip doğru olan seçimi de ortaya koyacaktır. Çünkü bu yüzyılda doğru zamanda, doğru adayla ve doğru adamla devam etmeliyiz ki, ülkenin kazanımları kayba dönüşmesin. Bilakis daha da fazla kazanımlar elde edelim diye bir tercihte bulunacağız." İfadelerine yer verdi.

"Sandık halkın iradesidir"

Pazar günü herkesin susacağını ama halkın konuşacağını ifade eden Özaslan "Şunu asla unutmayalım; sandık halkın iradesidir. Sandık halkın sesidir. Pazar günü herkes susacak, sadece halk konuşacak. Akşam sandıklar açıldığında herkes halkın iradesine saygı duyacak." dedi.

 
Bu haber 562 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü