Özaslan: Ülke seçime gidiyor, savaşa değil!

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimleri için milletvekili adaylarına seslenen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, seçim sürecinde üslup ve dile dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Özaslan: Ülke seçime gidiyor, savaşa değil!
14 Nisan 2023 - 12:14
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, yaklaşan 14 Mayıs 2023 seçimleri ile ilgili milletvekili adaylarına çağrıda bulunarak bazı hatırlatmalarda ve önerilerde bulundu.

14 Mayıs 2023 tarihinde ülkenin savaşa değil, seçime gittiğini hatırlatan Özaslan, "Ülke seçime gidiyor, savaşa değil. O yüzden bütün milletvekili adayları bu seçim süreci içerisinde kullanacakları dile ve üsluba çok dikkat etmelidirler. Toplumu ayrıştıran değil, toplumu bütünleştiren bir dil kullanmalıdırlar. Ve biliyorsunuz ki yakın bir tarihte büyük bir deprem felaketi ve ardından da Şanlıurfa büyük bir sel felaketi ile karşılaştı. Vefat eden kardeşlerimize tekrar Allah'tan rahmet diliyoruz. Vefat eden bu kardeşlerimize hürmeten seçim çalışmaları süresi boyunca lütfen hiçbir siyasi parti ve hiçbir aday müziğe yer vermesin. Belki anons araçları gezebilir, ama bu anons araçlarında ve seçim bürolarında lütfen müzikler çalınmasın. Vefat eden kardeşlerimize hürmet ve saygı gösterelim." İfadelerini kullandı.

Halk sizi seçimden sonra da sahada görmek istiyor!

Milletvekili adaylarına seslenen Özaslan, "Halkı ziyaret edeceksiniz. Mahallelere, köylere, ilçelere gideceksiniz. Lütfen bu ziyaretleriniz seçimden sonra son bulmasın. Bu ziyaretleriniz seçimden sonra da devam etsin. Çünkü bütün Şanlıurfa halkı, sizleri sadece seçimden seçime değil, sandıktan sonra da sürekli yanında görmek istiyor." dedi.

Vizyon projelerinizi açıklayın

"Çıkın, halka karşı Şanlıurfa'ya yönelik ne tür vizyon projeleriniz varsa, o vizyon projelerinizi açıklayın" önerisinde bulunan Özaslan, "Halk ona göre sizlere oy versin. Örneğin;  Şanlıurfa'nın şu anki yıllık ihracat rakamının ne kadar olduğunu göz önüne alalım, siz milletvekili olduktan sonra 5 yıllık süre içerisinde Şanlıurfa’nın ihracat rakamını nereden nereye kadar getireceksiniz ve bunun için ne tür vizyon projeleriniz var, çıkıp halka açıklayın. Halk da buna göre sizlere oy versin, diyerek milletvekili adaylarına çağrıda bulundu."

Unutmayalım, başka Şanlıurfa yok ve başka Türkiye yok!

Özaslan açıklamasının sonunda şu ifadeleri kullandı.
"14 Mayıs 2023 akşamı sandıklar açıldığı zaman halkın kararına herkes saygı duymalı, takdir halkındır. Ve şunu hiçbirimiz unutmayalım ki başka Şanlıurfa yok ve başka Türkiye yok… Diyerek, ortak paydamızın memleket olduğu vurgusunu ön plana çıkardı."
 
Bu haber 418 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü