Özaslan: Yarın seçildiğimde yine sizin vicdanınızın sesi olacağım

*HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, partisinin seçim lokalinde yaptığı konuşmada daha önce nasıl halkın sesi olduysa belediye başkanı seçildiği zaman da halkın vicdanının sesi olacağını söyledi.

Özaslan: Yarın seçildiğimde yine sizin vicdanınızın sesi olacağım
03 Mart 2024 - 17:40



HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan'ın seçim lokali, İpekyolu Caddesi üzerinde açıldı.

Açılış programına; HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan, İl Başkanı Faruk Polat, ilçe belediye başkan adayları ile ilçe başkanları ve halk katıldı.

Açılış programında, hiçbir gündemin Gazze'den daha değerli ve önemli olmadığına vurgu yapılarak Gazzeli Müslümanlara selam gönderildi.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, bir selamlama konuşması yaptı.

*Halk Bu sefer HÜDA PAR diyor*

Şanlıurfa merkez ilçe ve kırsal ilçelerin yaşadığı mağduriyetleri anlatan Polat, "HÜDA PAR kurulduğu günden beridir bu halka hizmet noktasında, adalet noktasında insanı merkez alarak üzüm yedirmek istiyor, bağcığıyla bizim işimiz olmaz. Yöneticilere buradan sesleniyoruz; rant siyasetinden, saltanat siyasetinden vazgeçin. Bizler kurulduğumuz günden beridir değerli başkanımız Emin Özaslan'ın kurmuş olduğu bir platformla usul ve üslubumuza dikkat ederek muhalefet anlayışımızla sözlerimize dikkat ederek hizmet noktasında şehir şehir, sokak sokak sorunları tespit etmiş, bu sorunları çok güzel bir şekilde dile getirmiş; sorunları sadece sorun olarak değil çözüm olarak da dile getirmişiz. Dolayısıyla bizler bu noktadan sonra diyoruz ki bu halk 'artık yeter' diyor, 'Bu sefer HÜDA PAR' diyor. HÜDA PAR'ın adalet anlayışına, insani anlayışına, hizmet anlayışına bu halk muhtaç olmuş. Bizler her şartta ve her vakitte bu halkımıza hizmet noktasında yola koyulmuşuz. Üslubumuz belli, usulümüz belli. 'Önce insan öncelik adalet' demişiz. Allah'ın izniyle bu şiardan vazgeçmeyeceğiz.  Çok duymuşsunuzdur, bizler şunu hep söylemişizdir; 'yanlış adaylarla kazanmaktansa doğru adaylarla kaybetmeyi yeğleriz.' Allah'ın izniyle bu düşünceyle yola çıkmışız." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan ise yaptığı açıklamada, açılan seçim bürosunun halkın seçim bürosu olduğuna vurgu yaptı.

*Yarın seçildiğim zaman yine sizin vicdanınızın sesi olacağım*

Özaslan, "Köylerden ve mahallelerden sayısızca telefon, mesaj geliyor. Beni arayıp 'Sen sadece HÜDA PAR'ın adayı değilsin, sen bütün halkın adayısın, sen bizim adayımızsın. Biz sende kendimizi buluyoruz, sen bizim vicdanımızın sesisin' diyorlar. Ben de onlara 'Yıllardır nasıl ki sizin sesiniz olduysam, vicdanınızın sesli hali olduysam bugün de yarın seçildiğim zaman da yine sizin vicdanınızın sesi olacağım. Yine sizin sorunlarınıza bu sefer çözüm bulmak için çözüm makamında, icra makamında sizinle hep beraber çalışacağız inşallah." dedi.

*İnsanlar sel felaketinde can verirken siz neredeydiniz?*

Memleketin geleceği için bir karar verilecekse o kararın halkın vereceğini dile getiren Özaslan, şöyle devam etti:
"Urfalıların artık süslü laflara karnı tok. Urfa'nın sahibi Urfalılardır. Hiçbir parti, hiçbir aday Urfalı seçmenlerin oyunu lütfen ama lütfen kendi tekelinde görmesin. Halk kendi oyunun sahibidir. Bu memleketin geleceği için bir karar verilecekse o kararı halk verir. Hiçbir siyasi parti asla bunun kararını veremez. Hiçbir aday da bunun kararını veremez. Urfalıların geleceğine sadece Urfalılar karar verebilir. O siyasi partilere, yöneticilere ve o adaylara sorarım; bu halk dün Karakoyun Deresinde, Mance Deresinde şuradaki alt geçitte (Abide Köprülü Kavşağı Alt Geçidi) insanlar sel felaketinde can verirken siz neredeydiniz?"

*Hiçbir siyasi parti bizim çocuklarımızdan asla ve asla kıymetli değildir*

Urfa halkının kendi çocuklarımızın hatırı için oy vermesini isteyen Özaslan, "Bizde bugün bu seçim bürosunun açılışını yaparken sokaklarda mahallelerde ve köylerde çalışırken herkese gideceğiz.  Gelin bu sefer çocuklarımızın geleceği için elimizi vicdanımıza koyalım. Biz Urfalılar o kadar iyi niyetliyiz ki hep birilerini hatırı için oy verdik. Hep bazı şahısların hatırı için oy verdik ya da bazı siyasi partilerin rengini çok sevdik, bazı siyasi partilerin liderlerini sevdik diye onların hatırı için oy verdik. Peki, size bir soru sormak istiyorum; hangi siyasi parti sizin evdeki çocuklarınızdan daha kıymetlidir? Hangi aday sizin evdeki o kara kaşlı, kara gözlü çocuğunuzdan daha değerli ve kıymetlidir? Hiçbir siyasi parti bizim çocuklarımızdan asla ve asla kıymetli değildir. En kıymetliler bizim çocuklarımızdır. Buradan bütün Urfa halkına sesleniyorum. Gelin bu seçimde bir karar verelim, bütün siyasi partileri bir kenara bırakalım. Eve gidip çocuklarımızın gözbebeğinin içine bakarak bir karar verelim. Diyelim ki 'bugüne kadar birilerinin hatırı için oy verdik ama bugün hatır sırası benim çocuklarımın hatırıdır' diyeceğiz. Kendi çocuklarımızın hatırı için oy vereceğiz." şeklinde konuştu.

*Yeni bir medeniyet için bu sefer HÜDA PAR diyelim*

Özaslan son olarak, "İnşallah hem Emin Özaslan hem de merkez ilçe başkan adaylarımız ve bütün ilçe başkan adaylarımızla birlikte bir ekip olarak hepimiz Urfalılar için çalışacağız. Urfalıların yarını olan çocuklarımız için ve geleceğimiz için ortaya çözüm sunan projeler koyacağız.  Hep beraber medeniyet şehri Şanlıurfa'yı inşa edeceğiz. Kendinizden emin olabilirsiniz, gurur duyabilirsiniz. Mahallelerde, köylerde, ilçelerde çalışmalar çok çok iyi gidiyor. Elhamdülillah, yapılan gerçek anketlerde durum ortada, herkes çok net biliyor. O yüzden birileri çıkıp konuşuyor ama kendinizden emin olabilirsiniz bu seçimin galibi Urfalılar olacak. Hiçbir siyasi partinin dediği olmayacak, Urfalıların dediği olacak.  Yarın sandıkta hep beraber göreceğiz ve herkes de sandıkta çıkan sonuca saygı duymak zorundadır. Bütün adaylar ve bütün siyasi partiler sandıkta halk neye karar verirse versin hep beraber hepimiz buna saygı duymak zorundayız. Gelin hep beraber yeni bir yüz, yeni bir siyaset ve yeni bir medeniyet için bu sefer HÜDA PAR diyelim." 

Ardından açılan lokalin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak kurdele kesimi gerçekleştirildi.
Bu haber 831 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti