Polat: Gelin bu güzel şehrin emanetini Yusuf ahlaklı adaylara verelim

Cuma 11.11 Platformu kapsamında bir açıklama yapan Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, daha önce denenmiş adaylar yerine daha önce hiç denenmemiş, Yusuf ahlaklı adaylarına oy verilmesini istedi.

Polat: Gelin bu güzel şehrin emanetini Yusuf ahlaklı adaylara verelim
29 Mart 2024 - 12:16


Her hafta Cuma 11.11 Platformunda Şanlıurfa'nın bir sorunlarını ve bu soruna yönelik çözüm önerilerini gündemine taşıyan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, bu haftaki paylaşımında 31 Mart günü sandık başına gidecek Şanlıurfalılardan destek istedi.

Cuma 11.11 Platformu kapsamında bir açıklama yapan Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, dört farklı dilde “Bu sefer HÜDA PAR” dedi.

SÖZ sizin KARAR sizin!

Polat, “Çözüm odaklı düşünen, vizyoner ve makul söylem ve projelere sahip adaylarla karşınızdayız. Peygamberler şehri Urfa’mızın kıymetli hemşehrileri! 31 Mart Pazar günü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 13 ilçemizin Belediye Başkan Adayları, toplamda 380 Belediye Meclis Üyesi Adayımız ve HÜDA PAR logomuzla seçime giriyoruz. Doğru adımlarla, emin vasıflı ve memleketin maslahatını önceleyen adaylarla yola çıkmışız. Çözüm odaklı düşünen, vizyoner ve makul söylem ve projelere sahip adaylarla karşınızdayız. Emanete ihanet etmeyecek, dürüstlüğü hayatının her alanında adaleti her anında olacak, hizmeti ise Allah'ın rızasına kavuşma ümidi ile yapacak adaylarla karşınızdayız. SÖZ sizin KARAR sizin. Eski adaylarla rant ve saltanat siyaseti mi, yoksa 'Dürüst Siyaset Gerçek Adalet'le donanmış yepyeni bir siyaset mi?" dedi.

Oyun mesuliyet olduğunu hatırlatan Polat, daha önce denenmiş adaylar yerine daha önce hiç denenmemiş, Yusuf ahlaklı adaylarına oy verilmesini talep etti.

Polat, şöyle dedi: “Eski adaylar veya yeniden eski adaylarla rant ve saltanat siyaseti mi, yoksa 'Dürüst Siyaset Gerçek Adalet'le donanmış yepyeni bir siyaset mi? Adamına veya konjonktüre göre bir siyaset mi yoksa adalet ve hakkaniyetin keskin kılıcı mı? KARAR sizin. Oy mesuliyet demek. Oy vekâletname demek. Oy sorumluluk demek. Gelin bu güzel şehrin emanetini Yusuf ahlaklı adaylara verelim. Gelin bu sefer HÜDA PAR diyelim...!" dedi.
 
Polat, son olarak; 
"Hennob HÜDA PAR, 
No fin reya xo bidê HÜDA PAR, 
Ew car HÜDA PAR, 
Bu sefer HÜDA PAR...” dört farklı dilde “Bu sefer HÜDA PAR” diyerek bu Pazar günü yapılacak olan seçimde HÜDA PAR'ın Yusuf ahlaklı adaylarına oy verilmesini talep etti.

Bu haber 313 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti