Rektör Güllüoğlu'ndan Başkan Çakmak'a Ziyaret

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ı ziyaret etti.

Rektör Güllüoğlu'ndan Başkan Çakmak'a Ziyaret
18 Eylül 2023 - 14:20
Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, beraberinde  Rektör Yard. Prof. Dr. Cenap Cevheri, Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu, Siverek Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğrt. Görevlisi Mustafa Alpsülün ve Fakülte Sekreteri Mustafa Karadağlı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret ederek ilçede yaşanan yurt soruna yönelik bilgi alışverişinde bulundu.
Harran üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu; İlçede yaşanan yurt soruna yönelik Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız sürüyor,  Başkanımız Ayşe Çakmak’ın Eğitme ve Üniversite öğrencilerine göstermiş olduğu ilgi ve çabayı biliyoruz, özellikle yurt konusunda çabası ve gayretleri sonucu inşallah en kısa sürede sorunların çözülmesine vesile olacak, birlikte fikir alışverişinde bulunup siverek’in yurt sorununu çözeceğiz” dedi.

Başkan Ayşe Çakmak; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede üniversite öğrencilerinin yaşadığı sorunları paylaştı ve çözümü için gerekenleri yapmaya hazır olduğunu belirtti.

 
Bu haber 435 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti