Saadet Partili başkanlar emniyete ifade vermeye çağrıldı

​Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz ve Saadet Partisi Karaköprü, İlçe Başkanı Kasım Şaşkın ifade vermek için emniyete çağrıldı.

Saadet Partili başkanlar emniyete ifade vermeye çağrıldı
25 Aralık 2019 - 07:40

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz ve Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın sosyal medyada yaptıkları paylaşımdan dolayı ifade vermek için emniyete çağrıldı.


Emniyet Müdürlüğüne avukatları ve partililerle giden Yanmaz, konu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizi ifade almaya çağırdılar. Hukuk devletinde ne biliyorsak ne söylemişsek ifade vereceğiz. Ama bu bir susturma ve sindirme politikasıdır. Siz muhalefetle hiçbir diyalog kurmayın, hiçbir konuda konuşmayın; muhalefet bir şey söylerse ifade vermeye çağırın." ifadelerini kullandı.


Yaklaşık bir saat emniyette kalan Yanmaz ve Şaşkın ifadelerinin ardından Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.


Yanmaz, sosyal medya hesabından “İddialara göre çiftçiye esnafa, vatandaşa hayatı dar eden bir kurum siyasi bir partinin il başkanlığına ait kira personel maaşı dahil tüm masrafları karşılıyormuş Yetkililer bu konuda halkımıza açıklama yapmalı Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler!” tweet paylaşımında bulunmuştu. (İLKHA)

Bu haber 1423 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu