Şanlıurfa Büyükşehir'de Gülpınar dönemi başladı

31 Mart 2024 seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar düzenlenen devir teslim töreni Zeynel Abidin Beyazgül'den görevi devraldı.

Şanlıurfa Büyükşehir'de Gülpınar dönemi başladı
04 Nisan 2024 - 14:07
31 Mart 2024 tarihinde yapılan "Mahalli İdareler Genel Seçimleri" sonucunda sandıktan en çok oy alarak çıkan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, İl Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alarak göreve başladı.

Mazbatasını alan Gülpınar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Meclis Üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına geldi.

Burada kendisini karşılayan personeli selamlayan Gülpınar, yapacak çok işlerinin olduğunu ve personelin işlerinin başına dönmesi ile ilgili talimat verdi.

Gülpınar daha sonra Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreni ile Zeynel Abidin Beyazgül’den görevi devraldı.

çatısı altında girerek halkın teveccühleriyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar görevi, ı. teslim töreninde konuşan Başkan Gülpınar, Şanlıurfa’yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Gülpınar ve Beyazgül devir teslim töreninin ardından açıklama yaptı.

"Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır"

Şehre hizmet için göreve geldiğini ifade eden Gülpınar, Bugün Urfa için yeni bir dönüm noktasındayız. Siyaset ve demokrasinin güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Geçmişte mensubu olduğum partiden istifa ederek Yeniden Refah Partisi çatısı altında belediye başkanlığı için aday oldum. Halkın talep ve istekleri doğrultusunda bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. Zeynel başkan, seçim sürecini çok güzel bir şekilde yürüttü. Kendisine sağduyulu tutumundan dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Bu memleket için taş üstüne taş koyan herkese teşekkürü borç biliriz. Geçmişte Nihat başkan buradaydı. Zeynel başkan, Nihat başkandan görevi devraldı. Bugün de ben Zeynel başkandan görevi devraldım. Yarın da bir başkası benden bu görevi devralacak. Bunu demokrasinin ve siyasetin bir güzelliği olarak görmek lazım. Bundan dolayı da memnuniyet duymak gerekir. " şeklinde konuştu.

"Urfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

Urfa'yı daha ileri noktalara götürmek için çalışacağını vurgulayan Gülpınar, "Huzur ve refah içerisinde geçen seçim süreci ile birlikte bugünlere geldik.  Tekrar Zeynel başkana ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bu hizmetleri daha da ileri götürmek için yola çıktık. Halkın beklentilerini de inşallah bu yönde boşa çıkarmayacağız. Urfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Yeri geldiği zaman da bayrağı bir başkasına devredeceğiz. İnşallah bu işin doğasında bu var. Bütün Urfa için hayırlı olsun diyorum." dedi.

"Hepimiz onun başarısı için gayret edeceğiz"

Gülpınar'a görevinde başarılar dileyen Zeynel Abidin Beyazgül ise yaptığı açıklamada, "31 Mart mahalli seçimlerinde halkımız Yeniden Refah Partisi Adayı M. Kasım Gülpınar'ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçti. Kendisini burada tebrik ediyorum. Centilmence yapılan demokratik yarıştan dolayı da kendisine teşekkür ederek, başarılar diliyorum. Şehrimiz ve milletimiz adına hayırlı işler yapmasını Allah'tan diliyorum. Kendisi buraya gayretle çalışmak için gelmiştir. Hepimiz onun başarısı için gayret edeceğiz. Kendisine hayırlı ve uğurlu olsun diyorum." dedi.

GAPGündemi


 
Bu haber 543 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi