Şanlıurfa'da 7 katlı bina çöktü: 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde 7 katlı bir binanın çökmesi sonucu 1 kişi yaralandı, bir kişinin de enkaz altında olabileceği düşünülüyor.

Şanlıurfa'da 7 katlı bina çöktü: 1 yaralı
05 Mart 2023 - 16:07
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Novada Park yanında bulunan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar aldığı için boşaltılan 7 katlı bina çöktü.

Olay yerine çok sayıda AFAD, UMKE , sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Binanın çökmesi sonucu 1 kişi yaralanırken, bir kişinin de enkaz altında olabileceğinden şüpheleniyor. Ekiplerin çalışması devam ediyor.

Enkazda çalışmalar devam ediyor

​​​​​​Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Haliliye ilçemizde Atatürk Caddesi üzerindeki ağır hasarlı bir bina yıkılmıştır. Her ihtimale karşı enkaz altında arama kurtarma çalışmalarımıza hızla başlanmış olup tüm ekiplerimiz olay yerindedir." denildi.

Yıkılan binada CHP İl Başkanlığı bulunuyordu

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, "Yıllarca mücadelimize ev sahipliği yapan CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı'mızın bulunduğu bina yaşanan depremler sonrasında ağır hasar almıştı ve ne yazık ki az önce kendiliğinden yıkıldı. Net olmamakla birlikte bir kişinin enkazın altında kaldığı söyleniyor."

Valilik ağır hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyardı 

Değerli vatandaşlarımız; Lütfen yüksek riskli, ağır hasarlı ve eski yapılara girmeyiniz.Bu binalardan uzak durunuz."denildi.




VİDEO

www.siverekgenclik.com


Bu haber 1319 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x