Şanlıurfa'da araç hırsızlarına suçüstü

Şanlıurfa’da araç ve motosiklet hırsızlığı yaptığı belirtilen 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 5 Eylül 2022’de otomobil ve motosiklet hırsızlığı yaptığı ifade edilen 2 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Şanlıurfa'da araç hırsızlarına suçüstü
07 Eylül 2022 - 11:38
Açıklamada, “Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda 05.09.2022 günü il merkezimizden 26 NC 015 plaka sayılı Renault Toros ve 63 ACY 697 plakalı otomobil ve motosikletin çalınması olayı ile ilgili; Yapılan geniş çaplı araştırmalar sonucunda bahse konu araç ve motosiklet 1989 doğumlu Mustafa Ağar (23 suç kaydı mevcut) ve 1995 doğumlu Hasan Emektar (20 suç kaydı mevcut) isimli şahıslar ile birlikte Evren Sanayi Sitesi 26 ve 27. sokak kesişimin de suçüstü yakalanmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak yasal işlemleri devam etmektedir. Bahse konu araç ve motosiklet yasal sahiplerine teslim edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğümüzün şüpheli şahısların karışmış olabilecekleri olayların tespitine yönelik çalışmaları devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

 
Bu haber 421 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti