Şanlıurfa'da arazi keşfinden dönen şahsa silahlı saldırı

Şanlıurfa'da jandarma ile birlikte gittiği arazi keşfinden dönen şahıs, karakol çıkışında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi keşfinden dönen şahsa silahlı saldırı
12 Ekim 2020 - 16:28

Olay, Haliliye ilçesi Sırrın kavşağında meydana geldi.


Edinilen bilgilere göre Payamlı Mahallesi Hacı Ali Sokak'ta bulunan mera alanlarının akrabaları tarafından işgal edildiğini ileri süren Celal Günbeği, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Jandarma ekipleri ile birlikte keşif için mahalleye gelen Günbeği, keşif sonrası  jandarmayla birlikte Sırrın'daki jandarma karakoluna gitti. Karakoldaki işlemlerinin ardından aracına binen Günbeği, Şanlıurfa merkeze doğru hareket etti.


İddiaya göre aracıyla seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Celal Günbeği ağır şekilde yaralandı.


Olay yerine çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Günbeği, buradaki ilk müdahalesinin ardından Gaziantep'e sevk edildi.


Jandarma ekipleri, saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


Yaşanan olayın ardından İLKHA muhabirine konuşan Celal Günbeği'nin çocukları, saldırıyı aralarında husumet bulunan üvey amcası ve çocuklarının düzenlediğini iddia etti. Babalarının, 11 Haziran tarihinde yapılan keşifte de silahlı saldırıya uğradığını, aynı saldırıda bir jandarmanın da yaralandığını belirten Günbeği'nin çocukları, olayın ardından tutuklanan 4 kişinin serbest bırakıldığını söyledi.


Hatırlanacağı üzere 11 Haziran 2020 tarihinde de meranın yapılan ilk keşfinde Halil G. ve  çocuklarının silahlı saldırısı sonucu  Celal Günbeği ve bir asker yaralanmıştı.


Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında pompalı tüfekle ateş ettiği iddia edilen S.G. ve babası H.G.'nin aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından 12 Haziran 2020 tarihinde sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı. (İLKHA)


Bu haber 18127 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü