Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 36 kişi yakalandı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma ekiplerinin ocak ayında çeşitli suçlardan aranan 36 kişiyi yakalandığını açıkladı.

Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 36 kişi yakalandı
01 Şubat 2025 - 21:44
Şanlıurfa’da Suçlulara Geçit Yok: 36 Firari bir operasyona imza attığını duyurdu. Hakkında 10 yılın üzerinde hapis cezası bulunan ve firari olarak aranan 36 hükümlü yakalandı.

Suçlular tek tek yakalandı 

Şanlıurfa’da güvenlik güçleri, suç ve suçlularla mücadelede önemli bir başarıya daha imza attı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın yaptığı açıklamaya göre, emniyet ve jandarma ekipleri, ocak ayı boyunca yürüttükleri operasyonlarda 36 firari hükümlüyü yakalayarak adalete teslim etti.



Yakalanan şahısların işledikleri suçlar ise şöyle:

Kasten öldürme: 4 kişi
Uyuşturucu ticareti yapma: 14 kişi
Yağma: 3 kişi
Hırsızlık: 10 kişi
Nitelikli dolandırıcılık: 4 kişi
Silahla yaralama: 1 kişi

Vali Şıldak, yaptığı açıklamada güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sayesinde suçluların tek tek yakalandığını belirterek, kentte huzurun sağlanması adına mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı. Ayrıca, güvenlik güçlerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Şanlıurfa’da suç ve suçlulara karşı verilen mücadelede emniyet ve jandarma ekipleri, operasyonlarına hız kesmeden devam edecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Denizi'nde bir kez daha deprem! İzmir'de de hissedildi
Ege Denizi'nde bir kez daha deprem! İzmir'de de hissedildi
Sigaradan dolayı 6 saniyede bir kişi hayatını kaybediyor
Sigaradan dolayı 6 saniyede bir kişi hayatını kaybediyor