Şanlıurfa'da "Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi" uygulandı

​Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından hazırlanan ve Concern Worldwide Türkiye Temsilciliği ile ortak yürütülen “Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi” eğitim aktiviteleri ile uygulanmaya başladı.

Şanlıurfa'da "Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi" uygulandı
08 Nisan 2021 - 13:38
Proje kapsamında öğrenciler ve alanında uzman eğitimcilerle birlikte grup içi sosyal iletişimi güçlendirmek, motive olmak, olumlu davranışlar geliştirebilmek olumlu davranışları geliştirebilmek temalı  öğretici aktiviteler gerçekleştirildi. 

COVID-19 tedbirleri alınarak düzenlenen etkinlik, Şanlıurfa Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi.

Eğitim öncesi katılımcı öğrenciler, psikolojik danışmanlar tarafından öz-benlik ve yaşam doyumu ölçekleri uygulanarak durumsal ön değerlendirmeye alındılar.

Uygulanan eğitim aktiviteleri, eğitici oyunlar ve ikramlarla program devam etti. Program sonunda oluşturulan değerlendirme halkasıyla, çocukların duygu ve düşünceleri alındı. 

Eğitim aktivitesine katılan Vali Yardımcısı ve ŞURKAV 2'nci Başkanı İsmail Çetinkaya, katılımcı çocuklarla sohbet ederek duygu ve düşüncelerini dinledi. Çetinkaya, böyle bir etkinlik içerisinde bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti. (İLKHA)
 
Bu haber 2147 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı