Şanlıurfa'da göçmen kaçaklığı operasyonunda 17 kişi yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce Göçmen Kaçakçılığı Suçu" ile mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 17 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa'da göçmen kaçaklığı operasyonunda 17 kişi yakalandı
21 Haziran 2021 - 23:50
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şanlıurfa Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce Göçmen Kaçakçılığı Suçu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 18 Haziran 2021 günü yapılan eş zamanlı operasyonda; Şanlıurfa İl Merkezi, Ceylanpınar ve Harran’da toplam 16 adreste yapılan aramalarda, 17 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında şüphelilerin adreslerinde arama yapıldığı belirtilerek, "Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; 4 adet pompalı tüfek, 18 bin 600 TL ve 117 bin 500 Suriye Lirasına el konuldu. Ayrıca şüphelilerden birinin ikametinde 4 Suriye uyruklu yasadışı düzensiz göçmen şahıs yakalandı. Şüpheliler gerekli işlemlerin akabinde 21 Haziran 2021 günü adli mercilere çıkarıldı. Şahıslardan 2'si serbest bırakıldı, 9 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 6 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Bu haber 546 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu