Şanlıurfa'da İnşaat ve Otomotiv Fuarı açıldı

Şanlıurfa'da 7. Şanlıurfa İnşaat Mobilya Dekorasyon Fuarı ve 2. Şanlıurfa Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı açıldı.

Şanlıurfa'da İnşaat ve Otomotiv Fuarı açıldı
12 Nisan 2019 - 08:27

Şanlıurfa açılan 7. Şanlıurfa İnşaat Mobilya Dekorasyon Fuarı ve 2. Şanlıurfa Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı ile 300 marka ve 100'ün üzerinde firma Şanlıurfa'da buluştu.


Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışında konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, fuarın hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile aynı anda açılışını gerçekleştireceğimiz Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı'nın Şanlıurfa'mıza ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Fuar'da, 100'ün üzerinde firmanın katılacak ve 300'ün üzerinde marka sergilenecek. Sektör temsilcilerinin ve müşterilerinin bir araya geleceği, sektördeki gelişmeleri takip edilip, yeni şeylerin öğrenileceği ve aynı zamanda ticarete ve ekonomiye canlılık kazandıracak çok önemli gördüğümüz etkinliklerden bir tanesini gerçekleştirmiş olacağız." ifadelerini kullandı.


Fuara katılan firma temsilcilerinin stantlarına dolaşan Vali Erin, kendilerine bol kazançlar diledi.


14 Nisan tarihine kadar sürece fuar, her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacak.


Açılışa, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, TÜMSiAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade ve iş adamları katıldı.(İLKHA)

Bu haber 3289 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü