Şanlıurfa'da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi Vali Ha gerçekleştirilen san Şıldak başkanlığında üçüncüsü gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı’nda bir kez daha tüm detaylar gözden geçirilerek kamuoyuna da alınan tedbirlerle ilgili bilgi verildi.

Şanlıurfa'da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı
12 Şubat 2024 - 21:55
Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi öncesi Vali Şıldak başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı.

Toplantının ardından basına değerlendirmede bulunan Vali Şıldak, alınan tedbirlerle Şanlıurfa genelinde mahalli seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde tamamlanacağını belirtti. Seçimlerin hayırlı olması dilekleri ile konuşmasını sürdüren Vali Şıldak, seçim günü toplam 11 bin güvenlik personelinin sahada görev başında olacağını söyledi.

TÜM DETAYLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Seçim Güvenliği Toplantısının 3’üncü buluşmasını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Vali Şıldak, “Toplantımızda seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında alacağımız tedbirleri ele aldık. Toplantı ile 31 Mart seçimlerinin bütün toplumumuzun hür bir şekilde tercihini sandığa yansıtması konusunda hiçbir kusur ve hatanın olmadığı, bütün kurumlarımızın iş başında olacağı, güvenlik ve huzur ortamının hiçbir şekilde sekteye uğratılmaması konusunda irademizi ortaya koyuyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan ve siyasi partilerden de huzur ve güvenlik ortamına katkıda bulunmalarını, Şanlıurfa’daki huzur ikliminin bozulmaması için hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.

Biz planlamalarımızı gerçekleştirdik. İlimizin her noktasında polisimiz ve jandarmamız yaptığımız planlama dahilinde görevlerini icra edecekler. İnşallah ilimizde 11 bin güvenlik personeli ve bin 100 araçla o gün en itinalı şekilde seçim güvenliği tedbirlerini uygulayacağız.

Aynı zamanda il ve ilçe seçim kurullarımız tarafından yapılacak her türlü personel ve araç talebini karşılayacağız. Şanlıurfa’da her zamankinden daha çok huzur ortamı içerisinde örnek bir seçim dönemi yaşatılması noktasında biz var gücümüzle görevimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Bu düşüncelerimizi kamuoyuna saygıyla sunarız” şeklinde konuştu.
Bu haber 313 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Musa
    2 ay önce
    İnşallah açık oy kullanma olayları olmaz.Siverek bucak, çaylarbaşı, karacadağ bölgeleri ,harran, akçakale ,haliliyenin güneydoğu köyleri ,ceylanpınarın doğu köyleri,hilvanın bazı köyleri,bu bölgeler açık oy kullanılabilecek bölgeler.Yetkililerden ricamız dikkat.(Oy uğruna Medyada umarım yine rezil etmemezler bizi.)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti