Şanlıurfa'da silah ve mühimmat kaçakçılarına operasyon

Şanlıurfa'da JASAT tarafından düzenlenen operasyon silah ve mühimmat ele geçirilirken olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da silah ve mühimmat kaçakçılarına operasyon
19 Mayıs 2022 - 15:59
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; 

18 Mayıs 2022 günü 13.00 sıralarında, Şanlıurfa JASAT ve Viranşehir ilçe jandarma komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda  M. A. isimli şahsın "silah ve mühimmat (fişek) kaçakçılığı/ticareti" yaptığı duyumunun alınması üzerine M.A. isimli şahsın Viranşehir İlçesi Kargalı Mahallesinde bulunan ikametinde  Asayiş Şube Müdürlüğü  JASAT, İsth. Şb.Md.lüğü  Viranşehir İlçe J.K.lığı Mrk.J.Krk.K.lığı, JASAT, Asyş. Komando ve Asyş. Şube Köpek Unsurları ile birlikte arama yapılmıştır.




Evin eklentisinde bulunan araba garajında plastik boru içerisinde (zula diye tabir edilen bölmede) gizlenmiş halde;1 adet kaleşnikof uzun namlulu piyade tüfeği, 2 adet av tüfeği, 261 adet uzun namlulu piyade tüfeğine ait 7.62 mm. çapında fişek, 45 adet G-3 mühimmatı, 561 adet 9 mm tabanca mühimmatı, 5 adet kaleşnikof şarjörü, 7 adet ucunda çivi ve sivri uçlu beysbol sopası, 2 adet hücum yeleği, 1 adet 30 cm uzunluğunda oluklu bıçak bulunmuştur. M.A. isimli şahsın eşi olan N.A. isimli şahsın üzerinde yapılan üst aramasında ise 2 adet 9 mm çapında tabanca  ele geçirilmiş, şüpheli M.A. isimli şahıs gözaltına alınmıştır.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 787 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu