Şanlıurfa'da yaşlı adama kötü muamelede bulunan şahıs yakalandı

Şanlıurfa Valiliği, sosyal medyada yayımlanan görüntülerde yaşlı adama kötü muamelede bulunduğu gerekçesiyle bir şüphelinin gözaltına alındığını ifade etti.

Şanlıurfa'da yaşlı adama kötü muamelede bulunan şahıs yakalandı
09 Eylül 2023 - 10:49

Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde, Karaköprü ilçesinde bir apartman dairesinin balkonunda yatan yaşlı bir adama kötü muamelede bulunulduğu iddia edilmişti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen polis, yaşlı adama kötü muamelede bulunduğu ileri süren şahsı gözaltına aldı.

Şanlıurfa Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "08.09.2023 tarihinde sosyal medyada yer alan Karaköprü ilçemizde bir vatandaşımıza kötü muamelede bulunulması konusuyla ilgili olarak Emniyet ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli kişi belirlenerek yakalanmış ve gözaltına alınıp hakkında adli işlem başlatılmıştır. Mağdur olan vatandaşımız Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından sürece müdahil olunarak kurum bakımına alınmıştır. Konu Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

GAPGündemi


Bu haber 424 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x