Şanlıurfa'daki silahlı saldırı güvenlik kamerasında

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun oğlu Mücahid Delioğlu'na yapılan silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Şanlıurfa'daki silahlı saldırı güvenlik kamerasında
06 Eylül 2023 - 10:13
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, geçtiğimiz günlerde bir cafenin önünde telefon ile konuşurken silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı.

Ameliyata alınan Delioğlu'nun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Olayın ardından saldırgan otomobile binerek olay yerinden uzaklaşmıştı. Saldırganı yakalamak amacıyla çalışma başlatan polis 2 şüpheliyi yakalamıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanmıştı.



Mücahid Delioğlu, olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

"Esas hedef babamdı"

2 Eylül Cumartesi günü, ömrümde hiç görmediğim ve tanımadığım bir kişi arkamdan kalleşçe ateş etti. Elhamdulillah ameliyat sonrası sağlık durumum iyiye gidiyor. Hiçkimse ile bir husumetimin olmadığının bilinmesini isterim. Tetiğe basanın bir maşa olduğu ve arkasında azmettiricilerin olduğu da anlaşılmıştır. Bu kalleş saldırıda, her ne kadar ben hedef olarak seçilmişsem de esas hedefin Babam Ali İhsan Delioğlu olduğunu anlayabiliyorum. Kendisine ait bir arabası dahi olmayan, makam arabasıyla ve koruma ile dolaşmaktan utanan ve İl Başkanı olduktan sonra dahi, hayatında hiçbir konforu olmayan, ama hiç kimseye el avuç açmayan, her zaman dimdik duran bir babanın oğluyum. Ne iftira kampanyaları, nede mermiler beni ve Babamı millete hizmet yolundan alıkoyamayacaktır. Güvenlik güçlerimizin bu olayın azmettiricilerini en kısa sürede ortaya çıkaracaklarına eminim. Durmak Yok Yola Devam !" dedi.

"Beni ve babamı hizmet etmekten alıkoyabileceklerini düşünen zihniyet boşuna çırpınmasın"

Tetikçi her zaman gittiğim cafede içeride oturmuş ve beklemeye başlamış. Birlikte oturduğum 2 arkadaşımın yanından kalkıp kapı önüne çıktığımda ise birkaç kez yanımdan geçerek arkamı dönmemi beklemiş ve kalleşçe iki kurşun sıkarak, kaçmıştır. Demem o ki; Kurşun sıkanı hiçbir şekilde tanımadığımı belirttiğim halde, beni ve Babam Ali İhsan Delioğlu’nu Urfa’ya ve Urfalılara hizmet etmekten alıkoyabileceklerini düşünen zihniyet boşuna çırpınmasın. Emniyet güçlerimizin azmettiricileri en kısa sürede yakalayacağına eminim." dedi.

Delioğlu, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.


Görüntülerde; cafenin önünde telefon ile konuşan Delioğlu'na arkadan yaklaşan bir kişi, elindeki silah ile Delioğlu'na ateş açarak olay yerinden kaçıyor. Delioğlu ise saldırının ardından yere yıkılıyor.


 
Bu haber 480 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım