Şanlıurfa Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açılıyor

Bereketli tarım topraklarına sahip Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 15 - 19 Şubat tarihleri arasında 9. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Şanlıurfa Fuar Merkezinde kapılarını açacak.

Şanlıurfa Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açılıyor
14 Şubat 2022 - 14:02
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuarların bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığı bilinciyle verimli topraklarıyla tarımın merkezi konumunda bulunan Şanlıurfa’da paydaş kurumlarla birlikte fuarlar düzenleyerek kent ekonomisine canlılık kazandırmaya devam ediyor.

15 -19 Şubat tarihleri arasında Karaköprü’de bulunan Şanlıurfa Fuar Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan “9. Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” pek çok sektörü tek bir çatıda buluşturacak.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan tarım fuarına çevre illerden de yoğun bir katılımın olması beklenirken tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sera teknolojileri, bitki besleme, gübreler, zirai ilaçlar, tarım, fide, fidan, bahçecilik, traktörler, biçerdöverler, tarım alet ve makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, süt ve süt endüstrisi gibi sektörler bir araya gelecek.

15 Şubat Salı günü kapılarını açacak Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 
Bu haber 852 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti