Şanlıurfa'nın giriş ve çıkışlarında denetimler sürüyor

İçişleri Bakanlığının yayınlandığı genelgede, 30 büyükşehire giriş-çıkışlarının yasaklanması kararının ardından denetimler artarak sürüyor.

Şanlıurfa'nın giriş ve çıkışlarında denetimler sürüyor
07 Nisan 2020 - 13:42

Şanlıurfa İl Pandemi Kurulu kararıyla kentte giriş ve çıkışlarda denetimler artırıldı. Şanlıurfa il merkezinden Mardin, Gaziantep, Diyarbakır ve Adıyaman istikametindeki yol denetim noktalarında trafik hareketliliğini denetleyen kolluk kuvvetleri, zorunlu kamu görevi ve ticari faaliyeti nedeniyle seyahat edenlerin dışında, seyahat izin belgesi olmayanların şehre giriş çıkışına müsaade etmiyor.


Kontrol noktalarında izin belgeleri ile araç ruhsatı ve sürücü belgesi sorgulamaları yapılan vatandaşların vücut ısıları ölçülerek, maske takmaları ve koruyucu diğer tedbirleri almaları uyarısında bulunuluyor.


Bilim Kurulunun, iller arası seyahat kısıtlaması tavsiyesinin uygulanmaya başlandığı 3 Nisan 2020 tarihinden itibaren Şanlıurfa İl Hıfzısıhha Kurulu, il sınırlarından kara ve hava yolu ile (toplu ulaşım aracı, özel araç ve yaya dâhil) yapılacak tüm giriş çıkışların 15 gün süre yasaklanması yönünde karar almıştı. (İLKHA)


Bu haber 1888 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...