Şanlıurfa Valiliği: 4 polis memurumuz yaralandı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde polisin gözaltına almak istediği şahsın yakınları ile polis arasında çıkan arbedede 4 polis memuru yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valiliği: 4 polis memurumuz yaralandı
28 Şubat 2022 - 09:40
Olay, Sancaktar Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, polis "dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, polis tarafından takibe alındı. Yaklaşık 2 kilometre süren takibin ardından şüpheli şahıs, akraba ve tanıdıklarının olduğu kahvehane önünde yakalandı. Motosiklet sürücüsü U.D.'nin  polis tarafından gözaltına alındığı sırada kahvehanede bulunan sürücünün akraba ve tanıdıklarından oluşan yaklaşık 20 kişilik bir grup, olaya müdahil olarak polise mukavemet gösterdi. Çıkan arbede de  4 polis memuru yaralandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Motosiklet sürücüsü U.D. görevlilerimizce gözaltına alındığı esnada kahvehanede bulunan sürücünün akrabaları ve tanıdıklarından oluşan yaklaşık 20 kişilik bir grup olaya müdahil olmuş ve görevlilerimize mukavemette bulunmuştur. Motosiklet sürücüsü ile birlikte 3 kişi daha gözaltına alınmıştır. Gözaltı işlemi yapılırken 4 polis memurumuz da yaralanmıştır. Şüphelilerin sorgulamalarında; motosiklet sürücüsünün 2 adet kasten yaralama suçundan kaydının olduğu, olaya müdahil olan 2 kişinin ise görevli memura mukavemet,  genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması (Ateşli silah kullanma), resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan,  trafik güvenliğini tehlikeye sokma, kasten yaralama, tehdit ve şantaj suçlarından kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir." denildi. (İLKHA)

Bu haber 926 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı...