Şanlıurfa ve 13 ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talimatıyla, Şanlıurfa ve 13 ilçesinde uyuşturucu madde kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Şanlıurfa ve 13 ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu
14 Aralık 2022 - 12:48
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre,

"Kökünü Kurutana Kadar! İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun operasyon talimatlarıyla, bugün şafak vaktiyle birlikte; 13 ilçemizde, 276 adrese, 279 şüpheliye yönelik uyuşturucu madde kaçakçılığı operasyonu icra edildi. 600 ekip ve 2 bin 752 personelimizin katıldığı bu büyük operasyon başarıyla devam ediyor. Bu şehirden uyuşturucunun kökünü kazıyana kadar mücadelemize istikrarla devam edeceğiz. Başarılı çalışmalarından ötürü tüm personelimizi tebrik ederiz." denildi.


Operasyon talimatı İçişleri Bakanı Soylu'dan

Açıklamanın devamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyaretine atıfta bulunularak, "Kökünü Kurutma Operasyonu 3 için ilimize teşrif eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu, Valimiz Salih Ayhan ve il protokolümüz Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan uğurladı. İlimize teşrifleri ve operasyonumuza olan destekleri için kendilerine şükranlarımızı sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Emniyet Genel Müdürü de Urfa'da

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "
Emniyet Genel Müdürümüz Sayın @mehmetaktasgm, İl Emniyet Müdürlüğümüz önünde tören mangası tarafından karşılandı. Emniyet Genel Müdürümüz karşılama töreninin ardından, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ı makamında ziyaret ederek şeref defterini imzaladı." denildi.

www.siverekgenclik.com



 
Bu haber 683 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi