Şanlıurfalı genç güreş şampiyonasında Balkan üçüncüsü oldu

Şanlıurfalı genç güreşçi İslam Turan, U-15 Balkan Güreş Şampiyonası’nda Balkan 3’üncüsü olarak göğsümüzü kabarttı.

Şanlıurfalı genç güreş şampiyonasında Balkan üçüncüsü oldu
30 Ekim 2021 - 14:47
26-29 Ekim tarihleri arasında Yunanistan'da yapılan  Balkan Şampiyonasında 48 kg'da Şanlıurfalı güreşçi İslam TURAN Balkan şampiyonasında Balkan 3.ücüsü oldu.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi genç güreşçisi islam Turan, U-15 Balkan Güreş Şampiyonası’nda Balkan 3’üncüsü olarak göğsümüzü kabarttı. 48 kg sıkletinde yarışan Şanlıurfalı gürşçi İslam Turan Yunanistan'ın İskeçe kentinde düzenlenen Balkan güreş şampiyonasında 15 yaşındaki başarılı güreşçi Turan, “Hedefim şampiyonluk.” dedi.

İslam Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvaya şampiyonluk hedefi ile katıldığını ancak 3’üncü olarak döndüğünü anımsatarak, “Allah’ın izni ile daha çok çalışıp önümüzdeki şampiyonalarda Şanlıurfa'yı,Eyyübiye Belediyesi'ni ve Türkiye’yi daha iyi temsil edip şampiyon olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Turan, spora başladıktan kısa süre sonra Avrupa 7’incisi olurken başarısının altında yatan sırrın düzenli ve hırslı çalışmak olduğunu hocalarının verdiği çalışmalara harfiyen uymak olduğunu söyledi.Güreş sporuna yeni başlayanlara tavsiyelerde bulunan Turan, “Pes etmemeleri, her zorluktan sonra ayağa kalkmaları ve hedeflerinin daima yüksek tutmaları lazım.” şeklinde konuştu.

Bu haber 533 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması