Şanlıurfalılar: Gönüllü olarak Aksa'ya gitmeye hazırız

Şanlıurfalılar: "kınamaktan bıktık. Devletimiz Mescid-i Aksa’ya ya Türkiye’den asker göndersin ya da Türkiye gençliğinin önünü açsınlar. Gönüllü olarak Kudüs’e gitmek istiyoruz."

13 Mayıs 2021 - 16:47
Siyonist işgal rejiminin Filistin'de yaptığı katliam ve saldırılar, Türkiye'nin dört bir tarafından düzenlenen protesto gösterileri ile telin ediliyor.

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üye ve gönüllüleri, siyonist işgalcinin Filistin'de yaptığı zulümleri protesto etti.

Yapılan protesto gösterisinin ardından İLKHA'ya konuşan Şanlıurfalılar, ABD ve israil çıkarlarına hizmet eden Türkiye'deki Kürecik ve İncirlik üslerinin kapatılmasını istiyor.



Türkiye'nin Mescid-i Aksa'ya asker göndermesi gerektiğini belirten Şanlıurfalılar, Türkiye’nin artık kınamak yerine harekete geçmesi gerektiğine dikkat çektiler.



 "Türkiye Filistin’deki katliamlara sessiz kalmasın"

Kürecik ve İncirlik hava üslerinin kapatılması gerektiğini vurgulayan Abdülkadir Çelik, "Gerçekten yapılan bu katliamlar, Müslümanlar olarak içimizi yakıyor. Her ne kadar orada olamasakta burada dualarımızla onların yanındayız. Kardeşlerimiz katlediliyor. Bu katliamlara karşı sessiz kalamayız. Türkiye’deki yöneticiler, Filistin’deki katliamlara sessiz kalmasın. Müslümanlara yardımcı olsunlar. Ellerinden ne geliyorsa yapsınlar. Gerekiyorsa siyonist israilin elçilikleri kapatsınlar. Kürecik ve İncirlik hava üslerinin kapatılmasını talep ediyoruz. İşgalci terör çetesini ve ABD’nin zulümlerini kapatarak engelleyebiliriz."  şeklinde konuştu.



"İncirlik ve Kürecik gibi ABD’nin ne kadar üssü varsa kapatılsın"

Türkiye’de bulunan ABD’nin üsleri kapatılmasının siyonizmin ve ABD’nin anlayacağı bir dil olduğunu belirten Eyüp Baydılı, "Filistin’de 50’ye yakın şehidimiz var. Bu durum içimizi yakmaktadır. Hep beraber Filistin'deki katliama 'dur' demeliyiz. Elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Kuduz köpekler kudurmuş ve Müslümanlara saldırıyor. Bu durum onların sonunun geldiğini gösteriyor. Yapılan katliamlar illaki bitecek. Türkiye olarak artık kınamaktan ziyade sahada icraat istiyoruz. Sözde israilin büyük elçisinin çağrılıp def edilmesini istiyoruz. İncirlik ve Kürecik gibi ABD’nin ne kadar üssü varsa kapatılsın. Üsleri kapatmak; siyonizmin ve ABD’nin anlayacağı dildir. Kınamakla olmuyor. Müslümanların artık harekete geçmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.


“Allah, bizi Mescid-i Aksa’ya kavuşturur inşallah”

Siyonist işgalcilerin cehenneme gideceğini ifade eden Minik kız Zeynep Aksa, “Mescid-i Aksa'yı bombalarla ateşe veriyorlar. Orada savaş var. Mescid-i Aksa’da çocuklar ateşlerin içerisinde kalıyor. Yüzlerinden kan akıyor. Allah, bizi Mescid-i Aksa’ya kavuşturur inşallah. Allah israili cehennemine koyacak. Filistin halkı iyi insanlardır." dedi.

“Müslümanlar birlik ve beraber olursa kazanacak”

Her zaman Müslüman Filistin halkının sesi olacağını belirten Halil İbrahim Kuş, "Kudüs ve Mescid-i Aksa için toplanıyoruz. Belki onların çektiği acıyı çekmiyoruz ama onların sesi olmaya çalışıyoruz. Allah, onlara yardım etsin. Çok zor bir durumdur. Rabbim Filistin'in yar ve yardımcısı olsun. İnşallah Müslümanlar kazanacak. Müslümanlar birlik ve beraber olursa kazanacak." diye konuştu.



"Gönüllü olarak Kudüs’e gitmek istiyoruz"

İşgalci terörü kınamaktan bıktığını ve artık harekete geçilmesi gerektiğine dikkat çeken Muhammed Ergin, "İşgalcileri kınamaktan bıktık. Yıllardır kınamaktan başa bir şey yapmıyoruz. Önümüzün açılmasını istiyoruz. Canım, kanım ve çocuklarım hem Allah hem de Mescid-i Aksa için fedadır. Altını çizerek söylüyorum; kınamaktan bıktık. Devletimiz Mescid-i Aksa’ya ya Türkiye’den asker göndersin ya da Türkiye gençliğinin önünü açsınlar. Gönüllü olarak Kudüs’e gitmek istiyoruz. Kınamak; ölen küçük çocuklara ve ırzlarına geçilen bacılarımıza çare olmuyor. Gönüllü olarak Filistin’e gitmek ve gerekirse şehadet şerbetini içmek istiyoruz." şeklinde konuştu.



“israile saldırmak 3'üncü dünya savaşını başlatacaksa başlatsın”

Türkiye’nin Azerbaycan’a destek çıktığı gibi aynı şekilde Filistin’e destek çıkması gerektiğini vurgulayan İbrahim Atmaca, "Bir Müslüman hasebiyle Filistin’deki katledilen Müslüman kardeşlerimize gerek askeri gerek manevi destek verilmeli. Türkiye olarak Azerbaycan’daki kardeşlerimize nasıl destek olunduysa Filistin’deki kardeşlerimize de destek olunmasını istiyoruz. Eğer israile saldırmak 3’üncü dünya savaşını başlatacaksa başlatsın. Zaten küfür milleti dünyanın her yerinde Müslüman kanı dökerek 3’üncü dünya savaşını başlatmıştır.” ifadelerini kullandı.



İşgalci teröre tepki gösteren Halil Nesil ise "İşgalci terörün zulmünü protesto etmek toplanmaya devam edeceğiz. Allah israilin belasını versin. İşgalcilere lanet olsun. Allah, mazlum Müslümanlara yardım etsin. Elimizden geldiği kadar sesimizi duyurmaya çalışacağız. Hükümetimize ne söyleyebiliriz ki elimizden bir şey gelmiyor, aciziz." dedi. (İLKHA)

 
Bu haber 777 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor