Şanlıurfalıların Gülpınar talebi artıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için kamuoyunun AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı M.Kasım Gülpınar beklentisi temayül yoklamasına da yansıdı.

Şanlıurfalıların Gülpınar talebi artıyor
26 Kasım 2023 - 21:48
31 Mart 2024 tarihinde yapılması öngörülen Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimi için aday adayı başvuruları 23 Kasım 2023 tarihinde sona erdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olması yönünde kamuoyunda büyük beklenti bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı M.Kasım Gülpınar, aday adayı başvurusunda bulunmamasına rağmen kamuoyunun Gülpınar beklentisi yüksek sesle dile getiriliyor.

Milletvekilliği yaptığı süreçte siyasi kişiliği ve dürüst siyaset anlayışı ile ön plana çıkan Gülpınar’ın büyükşehir belediye başkanı olmasını isteyen seçmenler bu taleplerini sosyal medyada da paylaştı.

Bugün düzenlenen AK Parti Temayül Yoklamasında da teşkilat üyelerinin Gülpınar talebi kendini hissettirdi. Aday adayı listesinde bulunmamasına rağmen teşkilat üyelerinin çoğunun Gülpınar yönünde oy kullandığı öğrenildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gülpınar’ın en doğru tercih olduğunu ifade eden Urfalılar,  Gülpınar’ın aday gösterilmesini istiyor.



Gülpınar ise bugün Karabük’te partisinin temayül yoklamasına katılarak süreci yönetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayları arasında Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eski Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eski Ak Parti Milletvekili Ramazan Başak’ın isimleri geçiyor.

Başkanlığı sürecinde seçmeni küstüren Zeynel Abidin Beyazgül’ün yeniden aday gösterilmesinin çok zayıf bir ihtimal olduğu konuşuluyor.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1336 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x