Seçim öncesi su fiyatına yüzde 20 indirim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, su fiyatına %20 indirim yaptıklarını açıkladı.

Seçim öncesi su fiyatına yüzde 20 indirim
30 Ocak 2024 - 17:31
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde M. Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasıyla birlikte Şanlıurfa'da siyasi dengeler tamamen değişti .

Su fiyatına yapılan zamlara "En ucuz içme suyu hizmeti sağlayan belediyeyiz" diyerek kulak asmayan Büyükşehir Belediyesi, ne hikmetse seçimlere kısa bir süre kala su fiyatına ndirim yapmayı düşündü.

Su fiyatına yapilan indirim sosyal medyada seçim yatırımı olarak yorumlanırken uzun süredir yüksek su faturaları ödeyen vatandaşları sevindirdi.

Sosyal Medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül

"Türkiye Yüzyılı'nın parlayan şehri #Şanlıurfa için atılacak hizmet adımlarında her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız, her şeyi birlikte başaracağız demiştik.

Açılışlar, hizmetler ve tüm gayretimizle gösterdiğimiz örnek belediyecilik yatırımlarıyla gelişen şehrimize bir müjde daha vermek istiyorum. Büyükşehir Belediye Meclisimizde alınan kararla Şanlıurfamızda içme suyu fiyatlarında %20 indirim sağlıyoruz.

Kaliteli, kesintisiz ve memba su değerlerinde içme suyu temin ettiğimiz Şanlıurfa; bu indirimle 30 Büyükşehir Belediyesi içerisinde en ucuz su kullanan şehirler arasında yer almakta." dedi.

www.siverekgenclik.com
Bu haber 371 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti