Şenbayram'dan teşekkür mesajı

Sitemiz tarafından düzenlenen ve halen devam eden "2024 Belediye seçimlerinde Siverek AK Parti Belediye Başkanı adayı kim olsun?" anketinde %34 oy oranı ile ilk sırada yer alan AK Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Şenbayram, bir teşekkür mesajı yayımladı.

Şenbayram'dan teşekkür mesajı
12 Aralık 2023 - 18:45
Şenbayram mesajında şöyle dedi: "Anketinize katılarak demokratik tercihini dile getiren ve bana oy veren-vermeyen herkese teşekkür ediyorum. 

Yine habersanliurfa.net sitesinde %66 oy oranıyla şahsıma destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Bu göreve bizi layık gören vatandaşların bu teveccühü bizi onore etmişlerdir. Bu bir hizmet yarışıdır. İlgili kurullar tarafından aday gösterilmemiz halinde şehrimiz ve halkımız için düşündüğümüz projeleri hayata geçirmek için bir fırsat yakalamış olacağız. 

Halkımızın tercihine saygı duyduğumuz gibi güvenleriyle de gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz. Siverek halkını kucaklayan, toplumun tüm dinamikleriyle istişare eden, halkın taleplerini dikkate alan bir yönetim anlayışını uygulamaya koyacağız.   Gençlerimizle,   muhtarlarımız, kanaat önderlerimizle birlikte ortak akılla bir yönetim tarzını hayata geçireceğiz.

Diyalog kapımız her zaman açık olacaktır.   Bu seçimin Siverek halkına huzur, barış, iyilikler getirmesini temenni eder ve tam bir demokrasi şöleni tadında geçmesi için maddi manevi gücüm nisbetinde mensubu olduğum AKPARTİ CAMİASI ve CUMHUR İTTİFAKI desteğiyle elimden ne geliyorsa SİVEREK HALKIYLA birlikte SİVEREK’E HİZMET EDECEĞİM.

Sizin vesilenizle tüm aday adayı kardeşlerime başarılar diler,

Siverek halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

DURMAK YOK YOLA DEVAM.
Bu haber 1351 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti