Şeyh Muzaffer Aydın vefat etti

Şanlıurfa'nın manevi dinamiklerinden ve kanaat önderlerinden Sultan Memduh'un torunlarından Âlim Şeyh Muzaffer Aydın vefat etti.

Şeyh Muzaffer Aydın vefat etti
24 Ocak 2024 - 12:05

Siirt Tillo kökenli Sultan Memduh Hazretlerinin torunlarından, Şeyh Berces'in oğlu, bölgenin kanaat önderlerinden ve manevi değerlerinden Âlim Şeyh Muzaffer Aydın vefat etti.

Aydın'ın cenazesi bugün Eyüp Peygamber Camii'nde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Peygamber Camii mezarlığına defnedilecek.

Taziyesi Abdurrahman Yavuz Taziye Evi'nde yapılacak.

Vefatı ile ilgili ne dediler?

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Aydın'ın vefatı ile ilgili yayımladığı paylaşımında, "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Şanlıurfa'mızın manevi dinamiklerinden Şeyh Muzaffer Aydın'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Âlimin ölümü, âlemin ölümü gibidir. Şanlıurfa'mızın manevi dinamiklerinden Şeyh Muzaffer Aydın'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Mekânı cennet, makamı âli olsun." ifadelerini kullandı.

GAPGündemi

 
Bu haber 2392 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti