Şirin, Siverek Belediye Başkanı Aydın'ın istifasını yorumladı

DEVA Partisi Siverek İlçe Başkanı Cuma Şirin, Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın görevinden istifası ile ilgili bir açıklama yayımladı.

Şirin, Siverek Belediye Başkanı Aydın'ın istifasını yorumladı
28 Kasım 2020 - 19:35

 


Kenti geliştirecek belediye başkanı profilinin aranmadığını savunan Şirin, “Siverek Belediyesi’ndeki silahlı saldırı belediye başkanının istifa ile sonuçlandı. Belediye başkanını, istifaya götüren şartları değiştirmeden muhtemelen sonuçlar değişmeyecektir. Kenti geliştirecek belediye başkanı profili aramak yerine emir eri aramanın sonucu ortada, bu kenti ileri taşımadınız, geriye götürdünüz. Halkın umutlarını, ideallerini ve hayallerini tükettiniz. Utanın! Liyakat, adalet, kabiliyet ve ehliyet gibi değerler ve ilkeler yerine kişiye sadakati ve akraba kayırmacılığını ihdas ettiniz. Her yerden başarılı insanları harcamaya çalıştınız, tasfiye ettiniz. Patır patır dökülüyorsunuz, bu anlayışın sonu yönetim krizi, Bakan da istifa eder Belediye Başkanı da…” şeklinde konuştu.


Şirin açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:


“Kentin vizyonunu ileriye taşıyacak yüksek profilli Belediye Başkan adaylarını ve kenti kalkındıracak potansiyeli olan Meclis üyelerini seçmeyerek bu şehre yönetimsel anlamda ihanet ettiniz. Vebaliniz büyük…”


www.siverekgenclik.com

Bu haber 6478 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü