Şirinkuyu Parkında yapılan çalışmalarda sona gelindi

Siverek Belediyesi atıl durumda bulunan ve bir süre önce yenileme çalışmalarının başladığı parkta sona gelindiğini açıkladı.

Şirinkuyu Parkında yapılan çalışmalarda sona gelindi
25 Nisan 2021 - 14:01
Şirinkuyu Mahallesi’ndeki aynı ismi taşıyan ve daha önce çocuk oyun grubu olmayan parka çocukların eğlenmesi için alan oluşturan ekipler, parkta yenileme ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yaklaşık 2 ay süren çalışmaların ardından parkın yapımında sona gelindi.
Çim alanını yeniden tesviye eden ekipler, parkta bulunan ağaçların bakım ve budamalarını tamamladı. Çalışmaların sona gelindiği alanda çocuk oyun grubu ve kauçuk çalışmasının tamamlanmasıyla park mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Bir süre önce mahalle sakinlerinin talebiyle parkta çalışmalara başlandığını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak, “Bir mahalle sakininin Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a ulaşarak parka çocuk oyun grubu talep etmesi ve başkanımızın talimatı üzerine çalışmalara başladık. Parkımızda çalışmalarda sona yaklaştık. Çocuklarımıza oyun grubunun yanı sıra yaptığımız bakım ve onarımların ardından kısa sürede parkımızı mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız.” dedi.

Mahalle sakinleri, taleplerine duyarsız kalmayan ve parkta çalışma başlatan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Haber Merkezi

 
Bu haber 867 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü