Siverek AK Parti"de değişim olacak mı?

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı ile ilgili yapılan değerlendirmelerde değişim sinyali mi verildi?

Siverek AK Parti"de değişim olacak mı?
21 Ocak 2024 - 13:09
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın mevcut Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olarak belirlenmesinin ardından gözler AK Parti Siverek Belediye Başkan adayının belirlenmesine geldi.

Son günlere kadar mevcut başkan Ayşe Çakmak üzerinde sağlanan konsensüsün iddiaya göre bozulduğu ve adaylar arasında iki kişi üzerinde ittifak sağlandığı öğrenildi.


​​​​​​Son gelişmeyle birlikte, Beyazgül'ün aday olarak açıklanmasının ardından birçok milletvekili ve belediye başkanı Beyazgül'ü tebrik mesajları yayımlarken Çakmak'ın tebrik mesajı yayımlamaması dikkat çekti.

Siverek Belediye Başkan Adayının belirlenmesinde ana kriter olarak kabul edilen AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Genel Başkanı Kasım Gülpınar'ın sürece ne derece dahil olacağı merak ediliyor.

İlçe belediye başkanları ile ilgili son değerlendirmenin bu hafta içi yapılacağı ve pazar gününe kadar Siverek Belediye Başkan Adayı'nın açıklanacağı öğrenildi.

Zeynel Abidin Beyazgül'e görkemli karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı'nın Zeynel Abidin Beyazgül olarak açıklanmasının ardından Ankara'dan Şanlıurfa'ya dönen Beyazgül, GAP Havaalanında yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Karşılama törenine AK Parti Siverek iİçe Başkanı Nedim Lale ve bazı AK Parti Siverek ilçe Belediye Başkan Adaylarının katıldığı görüldü.

www.siverekgenclik.com
Bu haber 1198 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım