Siverek Belediyesi Adıyaman halkının yanında oldu

Depremin ilk saatlerinden beri seferber olan Siverek Belediyesi,Adıyaman'da yürütülen arama kurtarma çalışmalarına da destek verdi.

Siverek Belediyesi Adıyaman halkının yanında oldu
12 Şubat 2023 - 23:37
Kahramanmaraş destekli depremler 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu.

Depremin ilk saatlerinden başlayarak seferber olan Siverek Belediyesi, bizzat Siverek Belediye Başkanı Ayşe Cakmak'ın da katıldığı yardım çalışmaları ile yaraları sarmaya çalıştı.

"Birlikte daha güçlüyüz"

Adıyaman için yapılan çalışmalara dikkat çeken Siverek Belediyesi, "Depremin ilk gününden itibaren Adıyaman’da ekiplerimiz ve araçlarımızla arama kurtarmaya destek vermeye devam ediyoruz.Siverek’te yaşayan her vatandaşımıza el birliği ile seferber oldukları için sonsuz teşekkür ediyoruz. Güzel günler için birlik zamanı." dedi

"Siverek halkı Adıyaman halkı için seferber oldu"

Siverek Belediyesi'nin yanında kentteki sivil toplum kuruluşları, sendikalar, resmi kurumlar, esnaflar, iş insanları, aileler ve tüm Siverek halkı Adıyaman'daki yıkıcı deprem için seferber oldu.

Siverek Deprem Yardımlaşma Platformu,  gıda, giyim, yemek, su, soba, çadır ve her türlü malzeme desteği ile depremzedelerin yanında oldu.

Siverek'ten Adıyaman'a giden bazı inşaat çalışanları ise arama kurtarma çalışmalarına katılarak enkazdan canlı çıkarmayı başardı.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1220 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım