Siverek Belediyesi'nden öğrencilere çifte karne hediyesi

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, karne günü münasebetiyle kırsal mahallelerdeki yaklaşık 2 bin öğrenciye yaz tatilinde okuyabilecekleri kitaplar ve ücretsiz lunapark bileti hediye ederek büyük sevinç yaşattı.

Siverek Belediyesi'nden öğrencilere çifte karne hediyesi
20 Haziran 2025 - 13:40
Siverek Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, kırsal kesimde eğitim gören öğrencileri unutmadı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, karne dağıtım törenlerinde okulları ziyaret ederek öğrencilere özel hediyeler sundu. Bu anlamlı günde öğrencilere hem yaz tatillerini verimli geçirebilecekleri kitaplar verildi hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak ücretsiz lunapark oyun biletleri armağan edildi. Yaklaşık 2 bin öğrencinin yüzünü güldüren bu etkinlik, çocukların yaz tatiline mutlu bir başlangıç yapmasını sağladı.



Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nilgün Ekinci, yapılan etkinlikle ilgili olarak, "Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüklerimizle iş birliği yaparak kırsal mahallelerimizdeki öğrencilerimize karne hediyesi olarak kitaplar ve ücretsiz lunapark bileti dağıttık. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak bizleri çok mutlu etti. Destek veren herkese teşekkür ederiz," dedi.




Öğretmen Nusret Demir de Siverek Belediyesi'ne ve Başkan Ali Murat Bucak'a teşekkür ederek, "Öğrencilerimize ulaştırılan kitaplar ve lunapark biletleri için minnettarız," ifadelerini kullandı. Hediyeyi alan öğrencilerden Nihal Aktan ise, "Bugün karne hediyesi olarak bizlere çeşitli kitaplar ve ücretsiz lunapark biletleri verildi. Arkadaşlarım adına Siverek Belediyesi'ne ve Başkanımıza teşekkür ediyorum," sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. Bu anlamlı hediyeleşme, öğrencilerin yüzlerinde tebessüm bırakırken, yerel yönetimin eğitime ve çocuklara verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Haber Merkezi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum