Siverek'in il olma davasına gönül verenler unutulmadı

Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği, Siverek’in il olma davasına derneğin kuruluşundan beri gönül veren vefat eden dernek üyelerini hayırla andı, yaşayanlara plaket takdim etti.

Siverek'in il olma davasına gönül verenler unutulmadı
24 Aralık 2023 - 17:30
Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİLDER), 1990 yılından beri dernek yönetiminde görev alan eski yönetim kurulu üyeleri için dernek binasında bir etkinlik düzenledi.

Program kapsamında derneğin kuruluşundan bu yana Siverek’i il yapma ve kalkındırma davasına gönül veren dernek üyelerine plaket takdim edildi.

Program kapsamında; Ahmet Turan Ordu, Mustafa Arıkan, Cuma Yılmaz, Ali Başaran, Ahmet Özdemir, Eyüp Oktay, Mehmet Güzeler, Şeyhmus Özipek, Mehmet Göyüç, Şükrü Dolaş, Ali Çalan, Ahmet Nomer, Sinan Karslı, Yusuf Uğurlu, Koçali Aymaz, Vahap Bayram, Harun Kongül, Muzaffer Bayram ve Bahri Yıldız’a plaket verildi.

Ödül töreninde konuşan SİVİL-DER  Başkanı Ayhan Ekinci, “Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğini kuruluşundan bu yana yanımızda olan tüm abilerimize ve kardeşlerimize teşekkür ederim. Vefat eden abilerimizi hayırla anıyoruz. Allah makamlarını cennet etsin.” ifadelerini kullandı.

Programda şu an hayatta olmayan; Osman Göyüç, Rıfat Turan, Bayram Işıkyıldız, Faik Akkuş, Medet Abbasoğlu, Süleyman Şeker, Ramazan Karataş, Mendüh Düşünekli, Sinan Ulutaş, Vahit Sevdalı, Şeyhmus Özlehlan, Özkan Aymaz, Ali Baran, Şeyhmus İnal ve Mehmet Aşçıoğlu hayırla yad edildi.
Program sonunda gelen misafirlere öğle yemeği ikram edildi.


 
Bu haber 2707 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım