Siverek'in kanayan yarası olan ölüm yolunda kaza: 2 kız kardeş yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde caddede karşıdan karşıya geçmeyen çalışan 5 ve 7 yaşındaki kız kardeşler, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Siverek'in kanayan yarası olan ölüm yolunda kaza: 2 kız kardeş yaralı
24 Mart 2022 - 17:25
Kaza,  Siverek- Çermik kara yolunda Mevlana Celalettin Rumi Bulvarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, caddede karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hacire K.(7) ile kardeşi Havva K. (5) sürücüsü ve plakası belli olmayan otomobilin çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre yerde sürüklenen her iki kardeş ağır yaralandı.

Yaralı kardeşler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk tedavilerinin ardından yaralı kardeşler, Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Olay anı ise çevrede bulunan bir iş yerininin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde caddede karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki kız kardeşin önlerinde park halinde bulunan tırdan dolayı gelen aracı göremedikleri görülüyor. Yolun ortasına kadar gelen iki kız kardeşin otomobilin çarpmasıyla metrelerce sürüklendikleri, kazanın ardından otomobilinden inen sürücünün koşarak yaralıların yanına gittiği görülüyor.

Ölüm yolları Siverek'in kanayan yarası oldu

Siverek'te trafik kazaların en çok yaşandığı iki cadde bulunuyor. Şanlıurfa- Diyarbakır kara yolu şehrin ortasından geçtiği için bugüne kadar 50'den fazla çocuk, kadın ve yaşlı bu yolda can verdi. Diğer bir ölüm yolu ise Siverek- Çermik kara yolu… Okul bölgesi olduğundan dolayı her gün binlerce öğrenci ölüm yolunda karşıdan karşıya geçiyor. Bugüne kadar yaşanan kazalarda onlarca insan can verdi. Mahalle sakinleri, Siverek'te bulunan iki ölüm yolunun kentin kanayan yarası olduğunu belirterek siyasi tarafından seçim vaadi yapılan çevre yolunun bir an önce yapılmasını istiyor. (İLKHA)

 

Bu haber 2036 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu