Siverek'in yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor
Siverek'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışından dolayı kapanan yollar ekiplerce açıldı.

Editör: Siverek Gençlik
29 Ocak 2023 - 16:46
Bu yıl geçen yıla göre yağışların gecikmesi ve kent merkezinin henüz beyaz örtüyle tanışmamış olmasına rağmen kar yağışının etkili olduğu Siverek ilçesinde ekipleri seferber eden Büyükşehir Belediyesi herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Siverek ilçesinde bulunan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek kayak merkezi olma özelliği taşıyan Karacadağ Kayak Merkezi’ne giden alternatif güzergâhlarda tuzlama, kar küreme ve yol açma çalışmaları gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kapanan yollara anında müdahale etti.
Çalışmalar kapsamında Siverek ilçesi Bağlık - Ortaköy - Güldoruğu güzergâhında kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yol Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle tekrar ulaşıma açıldı. Siverek ilçesi Karacadağ Kayak Merkezi güzergâhında karla mücadele çalışmaları da tamamlandı.
Bu haber 618 defa okunmuştur.
-
Güneş, Mimarlar Odası seçimleri için aday oldu
-
İl Maarif Müfettişi Eğitimci Yazar Güney Utkun kimdir?
-
İdem, Eyyübiye Belediye başkanlığı için aday adayı oldu
-
AK Parti'de meclis üyeliği için başvurular sürüyor
-
İYİ Parti'de Urfa'da istifa şoku
-
Siverek'te 4 günlük etkinlik yasağı
-
Türkan Koyuncu Anaokulu oyun salonuna kavuştu
-
Şanlıurfa'da uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi
-
Aytiş, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvurdu
-
HÜDA PAR'da aday adayı başvuruları başladı
-
Şanlıurfa'da sahte savcı iddiası
-
Bugün vefat edenler
FACEBOOK YORUMLAR