Siverek Kaymakamı Ongu kentteki denetimlere katıldı

Şanlıurfa Siverek İlçe Kaymakamı Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 29 Nisan -17 Mayıs tarihleri arasındaki Tam Kapanma Tedbirlerinin alındığı kontrol noktalarındaki denetimlere katıldı.

Siverek Kaymakamı Ongu kentteki denetimlere katıldı
03 Mayıs 2021 - 22:29
İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz ile birlikte kontrol noktalarında seyahat muafiyeti olan vatandaşlarımızın seyahat izin belgelerini kontrol ederek vatandaşlara özellikle salgın kapsamında alınan tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulunarak hayırlı yolculuklar diledi.

Siverek Kaymakamı Ongu kentteki denetimlere katıldı

Coronavirus salgını ile mücadelede Tam Kapanma Tedbirleri ile birlikte yeni bir aşamaya geçtiklerini belirten Kaymakam Ongu, “Özellikle bu süreçte alınan tedbirlere riayet etmemiz, maske – mesafe ve temizliğe azamî özen göstermemiz gerekiyor. Vakaların yükselişini kontrol altına alarak Ramazan Bayramına gerçek bir bayram havası ile girmeyi amaçlamaktayız. Bu nedenle vatandaşlarımızdan talebimiz kapanma sürecinde alınan tedbirleri kesinlikle ihmal etmemeleri, yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının olması halinde ise VEFA Destek ekiplerimiz ile iletişime geçmeleridir. Ekiplerimiz tarafından ihtiyaçları en kısa sürede karşılanacak. Virüs salgınını hayatımızdan çıkararak, normal yaşamımıza geçmemiz için hepimizin birbirimize karşı sorumlulukları var, İnşallah birlikte başaracağız." ifadelerinde bulundu.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 783 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü