Siverek Kaymakamlığına Musa Aydemir atandı

Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan atama kararları ile birçok vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti. Siverek Kaymakamı Uşak Banaz Kaymakamı Musa Aydemir oldu.

Siverek Kaymakamlığına Musa Aydemir atandı
24 Ağustos 2023 - 09:36
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararında çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti.

İçişleri Bakanlığının 19.08.2021 tarih 2021/512 sayılı atama kararnamesi ile Siverek Kaymakamlığına atanan Aziz Gölbaş,  Nevşehir Avanos Kaymakamı olarak atanırken, Uşak Banaz Kaymakamı Musa Aydemir ise Siverek Kaymakamı oldu.

Musa Aydemir kimdir?

1984'te Ardahan Çıldır'da doğdu. Üniversite eğitimini Edirne 'de Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olarak tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi.

2010 yılında Bartın ilinde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Bolu ili Gerede ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını, Antalya'da teftiş stajını tamamladıktan sonra Sinop ili Saraydüzü ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

Kırklareli ili Demirköy, Sivas ili Altınyayla, Siirt ili Pervari, Aydın ili Sultanhisar İlçelerinde Kaymakam olarak görev yapmasının ardından Kars Vali Yardımcısı olarak atandı. 02.12.2021 tarihinden itibaren Banaz Kaymakamı olarak görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

www.siverekgenclik.com
 

 
Bu haber 1525 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım