Siverek Mimarlar Odası: Soruşturmanın takipçisi olacağız

Siverek Mimarlar Odası yayımladığı basın açıklamasında, kuduzdan dolayı kaybettikleri meslektaşları Lütfü Seray'ın ölümü ile ilgili açıklama yaptı.

Siverek Mimarlar Odası: Soruşturmanın takipçisi olacağız
13 Temmuz 2023 - 22:49
Siverek Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, "Sosyal medya ve bazı basın organlarından çıkan yanlış bilgilerden dolayı bu açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.

Meslektaşımız yaklaşık 5 aylık bir süre zarfında bakımını üstlenmiş olduğu köpeğini daha sonra başka birine sahiplendirmiştir. Sahiplendirme sürecinin üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra köpeğin huysuzlaşması ile veterinere götürmek üzere Mimar Lütfü Seray'dan yardım talep edilmiştir.

Veterinerde yapılan müdahaleler esnasında saldırganlaşan köpeğin ısırması sonucu 12 Haziran 2023 tarihinde Siverek Devlet Hastanesinde aşı yapılmak suretiyle tedavi süreci başlamıştır.

2 Temmuz 2023 tarihinde başlayan ve belirtiler neticesinde 4 Temmuz 2023 tarihinde Gaziantep Medikal Point Hastanesi'nde yoğun bakım yoğun bakıma anlam meslektaşlarımız Seray, 12 Temmuz 2023 tarihi itibariyle vefat etmiştir. Sçılan soruşturmaların takipçisi ve ailenin de destekliyesi olacağımızı kamuoyuna arz ederiz." denildi.

GAPGündemi.com
Bu haber 616 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım